CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Nous panells de cartelleria digital per apropar la informació a la ciutadania

Nous panells de cartelleria digital per apropar la informació a la ciutadania

26/05/2015

Els mupis, que substitueixen a les pantalles electròniques, permeten descarregar al telèfon mòbil informació sobre el municipi

Amb la voluntat d’apropar la informació a la ciutadania d’una forma més moderna i eficient, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha instal·lat tres panells de cartelleria digital que substitueixen les pantalles electròniques que hi havia fins ara. Els mupis, que així s’anomenen, incorporen una pantalla LCD de 46” que permet a ciutadans i visitants descarregar-se en el seu telèfon mòbil informació diversa relacionada amb el municipi. 

Amb aquesta nova tecnologia es pot consultar l’agenda, la informació meteorològica, notícies d’actualitat i avisos de la ciutat, així com el programa d’activitats d’esdeveniments concrets com festes i fires, tot en temps real i actualitzat. Els mupis també ofereixen una versió navegable més ampliada en la que es pot trobar informació d’interès turístic i cultural, així com altres dades sobre equipaments, comerç i restauració de la ciutat. Es pot accedir a aquest servei a través de l’adreça www.ubime.cat/gaudeixcabrera i amb una aplicació mòbil que es pot descarregar gratuïtament per als sistemes operatius iOS i Android.

Mupis de cartelleria digital
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona