CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Celebració del plenari de constitució de l’Ajuntament de Cabrera de Mar

Celebració del plenari de constitució de l’Ajuntament de Cabrera de Mar

11/06/2015

Dissabte prendran possessió del seu càrrec els regidors i regidores que van obtenir representació en les eleccions municipals

El proper dissabte dia 13 de juny a les 12 h se celebrarà el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Cabrera de Mar. Durant l’acte prendran possessió del seu càrrec els 11 regidors i regidores escollits per la ciutadania en les eleccions municipals del passat 24 de maig.

Segons els resultats dels comicis, el plenari estarà format per 4 regidors de Convergència i Unió, 3 de Gent per Cabrera, 2 regidors d’ Esquerra Republicana de Catalunya, 1 d’Alternativa Independent  i 1 del Partit Socialista de Catalunya. En concret seran en Jordi Mir, la Núria Pera, la Maria Josep Cortada i en Sergi Teodoro de CiU, l’Anna Maluquer, l’Anna Teixidó i l’Antoni García de GxC, l’Enric Mir i la Montserrat Reig d’ERC, l’Antoni Abel d’AI-CM i en Daniel Meroño del PSC.

Un cop tots els regidors i regidores hagin jurat el seu càrrec es procedirà a la votació per a nomenar al que serà l’alcalde o alcaldessa de Cabrera de Mar durant els propers quatre anys.

Arxivat a: General
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona