CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El servei local a les empreses ofereix cursos per aconseguir finançament

El servei local a les empreses ofereix cursos per aconseguir finançament

23/09/2015

Aquest proper 14 d’octubre Can Martinet acull dos cursos orientats a millorar les capacitats de les empreses i dels emprenedors del municipi

Un dels principals entrebancs que es troben les empreses i els emprenedors a l’hora de desenvolupar la seva activitat és la dificultat per a disposar de finançament.  Per aquest motiu des de l’àrea de Servei a les Empreses de l’Ajuntament de Cabrera, mitjançant ACCIÓ (Agència per a la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat de Catalunya) es programen aquest proper 14 d’octubre a Can Martinet dos tallers per a orientar al teixit productiu local en com afrontar aquest problema. El primer d’ells, a partir de les 9.30 h, se centrarà en el finançament alternatiu a través de les plataformes de crowdfounding que actuen de forma complementària al finançament bancari. A partir de les 11.30 h està programat un taller de finançament internacional on s’exposaran els diferents instruments financers, bancaris i alternatius a la banca de suport tant per l’exportació com per la implantació a l’exterior.

Les places per participar-hi són limitades i és necessària inscriure’s prèviament. Per a més informació es pot consultar a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i al telèfon 93 759 24 57.

Arxivat a: General
Aquest proper 14 d’octubre Can Martinet acull dos cursos
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona