CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Can Martinet proposa tot un trimestre d’activitats per als joves

Can Martinet proposa tot un trimestre d’activitats per als joves

02/10/2015

Entre les properes activitats destaca la celebració del Concurs de Fotografia Jove

El Centre de Joventut Can Martinet posa en marxa aquests dies les activitats que ocuparan el trimestre des d’aquest octubre fins a finals d’any. En total la programació inclou una quinzena d’iniciatives que es mouen entre el lleure i la formació. D’aquesta manera trobem diferents tallers com els de decoloració de samarretes, de transfer i stencil, de cuina o de mecànica amb pocket bikes a més de propostes orientades als estudis com el reforç escolar o les classes de conversa en anglès i fins i tot d’altres activitats destinades a obrir portes en el mercat laboral com un curs de manipulador d’aliments. Pel que fa a les sortides s’anuncia una a Mutiaventura.

La conscienciació en diferents causes socials tornarà a tenir també presència en la programació trimestral de Can Martinet. Així es duran a terme activitats específiques coincidint amb la celebració dels dies mundials contra la Violència de Gènere i de la Lluita contra la SIDA.

Per a més informació es pot consultar el programa com a document adjunt.

Concurs de Fotografia i Concurs d’Instagram

Pel que fa a la resta de propostes que tenen els joves com a protagonistes destaca en aquests dies la celebració del vint-i-dosè Concurs de Fotografia organitzat conjuntament per les regidories de Joventut dels municipis d’Argentona, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar i Cabrera de Mar. Fins el proper 14 d’octubre poden presentar les seves imatges joves d’entre 12 i 30 anys pertanyents a la comarca del Maresme que no siguin professionals. Paral·lelament se celebra també el Concurs d’Instagram del que poden prendre part totes les persones que segueixin el compte @IEPfotojove i publiquin fotos noves amb l'etiqueta #IEPconcurs2015. En aquest cas el termini restarà obert fins el 22 d’octubre

El veredicte d’ambdós concursos es donarà a conèixer el 23 d’octubre, a les 19 h, al Centre de Joventut de Can Martinet. Les bases es poden consultar també com a document adjunt.

Arxivat a: General
Entre les properes activitats destaca la celebració del Concurs de Fotografia Jove

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona