CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien les obres de les noves oficines de Serveis Socials a Cal Conde

S’inicien les obres de les noves oficines de Serveis Socials a Cal Conde

29/01/2016

Les noves instal·lacions permetran donar una millor atenció ciutadana, amb tres despatxos, una sala polivalent i un espai pel banc d’aliments

S’han iniciat les obres de reforma de l’edifici annex a Cal Conde que albergarà la seu dels Serveis Socials de Cabrera de Mar i el banc d’aliments. Això permetrà donar una millor atenció al ciutadà, ja que evitarà haver de visitar tres locals diferents en funció de les necessitats. Les noves oficines comptaran amb tres despatxos, una recepció, una sala polivalent per fer-hi reunions o activitats i un espai per al banc dels aliments.

El projecte s’ha dissenyat entre els arquitectes del consistori, els tècnics i els mateixos Serveis Socials, que coneixen les necessitats dels ciutadans i del propi servei. És per això que les oficines seran completament accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i estaran situades al centre de la població, prop de l’Ajuntament i els altres serveis municipals.

Les obres tenen una durada prevista de sis mesos. Actualment, el departament de Serveis Socials està ubicat a un local de lloguer a l’avinguda Pare Jaume Català, després que s’hi traslladessin des de l’Ajuntament ara fa vuit anys.

Arxivat a: General
Nova ubicació dels Serveis Socials,a  l'edifici annex de Cal Conde
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona