CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > A punt per a la celebració del Carnestoltes

A punt per a la celebració del Carnestoltes

04/02/2016

Els actes programats comencen aquest dissabte dia 6 de febrer i finalitzen dimecres 10

Ja es troba tot a punt per donar inici a la celebració del Carnestoltes a Cabrera de Mar. Aquesta tindrà el seu punt de partida aquest mateix dissabte 6 de febrer a les 19 h amb la rua que començarà a la plaça de l’Ajuntament i que recorrerà diferents carrers del municipi. Les persones interessades a prendre part del concurs de disfresses trobaran a la plaça, fins a les 19.45 h, una parada d’inscripcions. A partir de les 21 h la festa es traslladarà a l’Envelat Municipal on es resoldrà el concurs. Les inscripcions també podran realitzar-se a l’envelat tot i que participar de la rua dóna punts extres.

La celebració continuarà el dimarts dia 9 de febrer amb el Ball de Caretes que tindrà lloc a partir de les 20 h a l’Envelat Municipal. D’aquesta manera es recuperarà un ball que forma part de la tradició del municipi.

El punt i final arribarà l’endemà. A les 18.30 h arrencarà des de l’església la processó de l’enterrament de la sardina que finalitzarà a l’Ajuntament. Allà es procedirà a la lectura del testament, a l’enterrament de la sardina i a la penjada de la Vella Quaresma. A partir de les 20 h se celebrarà a l’església la missa d’imposició de cendra.

Arxivat a: General
Els actes programats comencen aquest dissabte dia 6 de febrer

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona