CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Can Martinet impulsa noves propostes de lleure, cultura i formació

Can Martinet impulsa noves propostes de lleure, cultura i formació

26/02/2016

Aquests mesos de febrer i març es programen propostes com el reforç escolar, un taller d’arts escèniques o classes de skate i scooter

Al llarg d’aquests dies es posen en marxa a Can Martinet, el Centre de Joventut de Cabrera de Mar, diferents propostes de caire ben diferenciat. La primera en començar, aquest passat 20 de febrer, són les classes de skate i scooter. Els joves participants han pogut triar entre dos nivells, el d’iniciació destinat a aquells que encara no havien fet classes i que s’imparteix de manera gratuïta, i l’avançat a un preu de 35 € el trimestre.

Per la seva banda el passat dia 22 s’iniciava l’activitat de reforç escolar i estudi assistit. Aquesta proposta, totalment gratuïta, ofereix als estudiants d’ESO i de batxillerat la possibilitat de disposar d’un espai els dilluns i dijous de 18 a 19.30 h en el que reforçar els coneixements adquirits.

El teatre musical també té el seu espai a Can Martinet. Aquest proper 4 de març es posa en marxa un taller d’arts escèniques, teatre, dansa i cant obert a tots els joves amants del gènere. La proposta és també gratuïta i es desenvoluparà fins el mes de maig els divendres de 18 a 21 h.

Per últim, entre les activitats programades per a les properes setmanes trobem una sortida que se celebrarà el proper 19 de març i que portarà els participants al Laser Quest i al Salting Mataró. Les places són limitades i poden inscriure’s, al preu de 10 €, els joves de Cabrera a partir d’aquest passat 22 de febrer i els d’altres poblacions des del 4 de març.

Aquest passat dia 20 de febrer començaven les classes de skate i scooter
Cartell de l'activitat de skate i scooter
Cartell del curs de teatre musical
Cartell de la sortida al Laser Quest i a Salting
Cartell del programa de reforç escolar
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona