CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els actes per celebrar la diada de Sant Jordi

Comencen els actes per celebrar la diada de Sant Jordi

20/04/2016

Activitats a la biblioteca, música, teatre i el concurs literari Anton Isern centren la programació

Com no pot ser d’una altra manera Cabrera de Mar també celebra Sant Jordi i ho fa amb un seguit d’activitats que tenen lloc al llarg d’aquests dies. Aquestes tenen el seu inici amb la proposta de la biblioteca Ilturo “Sant Jordi a les escoles”. La iniciativa permetrà a l’escola bressol Marinada, a l’escola Pla de l’Avellà i a l'escola parroquial Sant Feliu participar d’una sessió de contes narrats per mOn Mas. La biblioteca tornarà a ser protagonista demà dijous amb l’hora del conte a càrrec de Teatre Aula que representarà “La princesa iescol el drac”.

L’endemà, el divendres 22, a partir de les 20 h està programat a l’església Sant Feliu el concert que sota el nom “Cançons a la vora de Sant Jordi” oferirà el cantautor Genís Mayola i el Trio Ítaca. La música estarà també present en el “Viatge artístic de Sant Jordi”, l’esdeveniment que a partir de les 17 h oferirà a Cal Conde l’entitat Cabrera és Espectacle.

El punt i final a la programació establerta serà aquest proper diumenge amb el lliurament de premis del V Concurs Literari Anton Isern. L’acte s’iniciarà a les 11.30 h a Can Bartomeu amb una xocolatada popular i, seguidament, es procedirà a anunciar els guardonats.

Arxivat a: General
Al llarg d'aquests dies es desenvolupa la programació de Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona