CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Combatre les actituds sexistes en entorns festius

Combatre les actituds sexistes en entorns festius

10/05/2016

Una exposició a Can Martinet pretén visualitzar i combatre aquests comportaments, sobretot entre els joves

Can Martinet acull aquesta setmana, fins el divendres 13 de maig, una exposició sobre el llenguatge i les actituds sexistes que es poden donar en els entorns festius. Sota el títol “No tot s’hi val. De festa, actituds no sexistes”, l’exposició recull vinyetes de còmics que reflecteixen una realitat que es troben els joves quotidianament.

L’objectiu de la mostra és el de visualitzar aquests comportaments masclistes i conscienciar els joves que no els han de tolerar, per tal d’eradicar-los. El públic al qual es dirigeix és, especialment, el col·lectiu dels joves.

A banda del Centre de Joventut Can Martinet, el contingut de l’exposició també es treballarà a les escoles, on la dinamitzadora juvenil i l’educador de serveis a les persones hi faran una dinàmica amb els estudiants d’ESO.

Exposició "No tot s'hi val"
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona