CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > El consistori convoca un concurs d’aparadors, balcons i jardins florits

El consistori convoca un concurs d’aparadors, balcons i jardins florits

24/05/2016

Els interessats en participar-hi poden inscriure’s fins el 31 de maig i podran guanyar un val per a un cap de setmana o 150€ en plantes i flors

Coincidint amb la participació de Cabrera al Projecte Viles Florides per tercer any consecutiu, el municipi ha decidit organitzar un concurs d’aparadors, balcons i jardins florits. D’aquesta manera, les accions que impulsa l’Ajuntament tot l’any per millorar la sostenibilitat i l’enjardiment dels espais públics, es veuran reforçades amb l’engalanament dels espais particulars per part de la població.

S’han convocat dues categories de participació: balcons i jardins, per una banda, i aparadors, per l’altra. Tots ells han d’estar decorats del 6 al 12 de juny, període en el qual el jurat els valorarà. Es valoraran criteris com la utilització de plantes i flors naturals, el color, el disseny, la sostenibilitat, la varietat i l’originalitat.

En la categoria de balcons, el primer premi serà un val per a un cap de setmana i el segon, un val de 150€ per gastar en els establiments de flors i plantes de Cabrera. Els aparadors rebran com a únic premi el val per a floristeries. Les inscripcions al concurs es poden formalitzar fins el 31 de maig a l’Ajuntament.

Arxivat a: General
Viles Florides

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona