CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El president Carles Puigdemont visita Cabrera de Mar durant la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient

El president Carles Puigdemont visita Cabrera de Mar durant la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient

14/06/2016

Acompanyat de l’alcalde del municipi, Jordi Mir, ha pogut signar el llibre d’honor i visitar el jaciment de Ca l’Arnau

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat Cabrera de Mar en el marc de la II Fira de la Pagesia i el Medi Ambient, celebrada el cap de setmana de l’11 i el 12 de juny. En la seva visita, ha estat rebut per l’alcalde del municipi, Jordi Mir, i set dels regidors del consistori. El president ha pogut signar el llibre d’honor i visitar la fira, on ha saludat i s’ha fet fotos amb molts cabrerencs.

Aprofitant la visita, l’alcalde li ha traslladat els reptes del municipi, com l’estabilització de les platges i el desenvolupament turístic basat en el ric patrimoni arqueològic, aspectes en els quals ha demanat treballar conjuntament amb la Generalitat. Així mateix, li ha mostrat el suport del poble de Cabrera de Mar al projecte de Catalunya com a Estat propi.

Per la seva banda, el president Puigdemont ha agraït al poble “l’esforç que està fent per mantenir l’equilibri indispensable del turisme de costa amb el sector primari”. A més, ha expressat que “és un plaer voltar per Catalunya i notar el projecte de país en la seva versió local”. La visita l’ha finalitzat al jaciment de Ca l’Arnau, per conèixer la riquesa de Cabrera de Mar.

Arxivat a: General
Visita del president Carles Puigdemont
Visita del president Carles Puigdemont
Visita del president Carles Puigdemont
Visita del president Carles Puigdemont
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona