CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient supera les xifres d’assistència de la primera edició

La Fira de la Pagesia i el Medi Ambient supera les xifres d’assistència de la primera edició

14/06/2016

El programa ha inclòs un major nombre d’activitats, tallers i expositors

La segona edició de la Fira de la Pagesia i el Medi Ambient ha demostrat la consolidació d’aquest acte a Cabrera de Mar, amb un èxit d’assistència superior a fa dos anys. El programa ha inclòs encara més activitats, tallers i expositors, que han despertat l’interès del públic. Un dels actes més concorreguts han estat les dues exhibicions de gossos d’atura, a càrrec del pastor Jordi Muxach, propietari de la coneguda gossa Coloma.

En l’acte d’inauguració, l’alcalde de Cabrera de Mar, Jordi Mir, va destacar la importància de les petites accions en benefici del medi ambient, per aconseguir un canvi global. També hi van ser el conseller delegat de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, i el coordinador del Maresme d’Unió de Pagesos, Pep Riera, que va oferir una xerrada sobre polítiques agràries i foment del consum de proximitat.

La II Fira de Pagesia i Medi Ambient ha organitzat activitats com el mercat de comerços locals a l’avinguda Pare Jaume Català, la mostra d’oficis antics, els jocs gegants fets pels joves a Can Martinet, el planetari i observació solar a l’Envelat, l’exposició sobre reciclatge o l’exposició dels 20 anys de l’ADF. A més, s’ha presentat el nou format de recollida de residus, que inclou nous contenidors, camions i tancaments per a les illes de recollida selectiva.

Arxivat a: General
Fira de Pagesia i Medi Ambient
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/10/2021 a les 11:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona