CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Can Martinet programa un segon taller de coaching per a joves

Can Martinet programa un segon taller de coaching per a joves

15/06/2016

Tindrà lloc el proper dijous 16 de juny a les 18h de la tarda

Després de l’èxit de la primera edició, feta el mes de maig, Can Martinet programa un segon taller de coaching per a joves. La sessió té com a objectiu que cada persona pugui treure profit de les seves habilitats innates per influir en els altres i millorar les seves relacions. A través de jocs i exercicis, els joves podran descobrir l’impacte que tenen en les altres persones i mostrar-se de la forma més autèntica i natural.

La sessió tindrà lloc el proper dijous 16 de juny a les 18h de la tarda i està oberta a tots els joves que hi estiguin interessats. L’impartiran els coachs Camino Calvo, metgessa, i Jordi Gay, economista. Des de l’equipament de joventut, es preveu seguir organitzant sessions d’aquest taller en els propers mesos.

Taller de coaching per a joves
Taller de coaching per a joves
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona