CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el programa Voluntariat per Cabrera

En marxa el programa Voluntariat per Cabrera

27/06/2016

Una vintena de voluntaris participa d’una iniciativa que inclou tasques com l’acompanyament o el suport al banc d’aliments

Aquest dimarts 21 de juny tenia lloc una trobada dels Serveis Socials municipals i de la coordinadora local de la Creu Roja amb la vintena de persones que pren part del programa Voluntariat per Cabrera. A la reunió es va tractar sobre la formació necessària per participar dels diferents projectes per a voluntaris que en aquests moments es troben actius al nostre municipi. Aquests inclouen el servei de préstec a domicili de la Biblioteca Ilturo, que permet l’accés a documents a persones amb problemes de mobilitat; el banc d’aliments mitjançant el què es recullen i es reparteixen articles de primera necessitat; l’acompanyament a persones que necessiten d’una atenció especial i “Culturitza’t”, una iniciativa mitjançant la qual els voluntaris ofereixen classes i tallers.

Aquelles persones que estiguin interessades a formar part de Voluntariat per Cabrera únicament han de contactar amb els Serveis Socials de Cabrera de Mar, per telèfon al 93 750 62 88 o per e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Moment de la reunió
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona