CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera florida
Portada > Actualitat > Notícies > Es fa públic el programa de la Festa Major

Es fa públic el programa de la Festa Major

15/07/2016

La celebració incorpora entre les seves novetats l’«Emplaça’t» amb totes les figures del seguici festiu

Ja es coneix el programa de la Festa Major de Cabrera de Mar 2016 que a partir del proper 22 de juliol començarà a escalfar motors amb els actes previs i que aplegarà la major part d’activitats entre els dies 31 de juliol i l’1, 2 i 3 d’agost. Pel que fa a la programació presentada destaquen en ella algunes novetats com la celebració durant la nit de revetlla d’un nou acte centrat en la nostra cultura popular com és l’«Emplaça’t». Un cop s’hagi donat el tret de sortida a la festa el 31 de juliol amb el pregó que enguany anirà a càrrec de l’economista cabrerenc Xavier Sala i Martín, i quan arribi la mitjanit s’iniciarà aquesta nova proposta. Aquesta arrencarà amb l’aparició a la plaça de l’Església dels Diables Macabres, d’en Marc Empaitabruixes i les bruixes, en Rosegaescrots i la bruixa Isolda, els nans i en Pere Joan Ferrer i la seva esposa que ballaran al ritme d’unes músiques compostes expressament per a l’ocasió pel grup RIU. Les figures giraran i ballaran al voltant de la plaça. Al finalitzar tornaran cap a l’ajuntament acompanyades per la cobla Principal del Llobregat. Durant aquest inici de la Festa Major es donarà a conèixer a la nova geganta i als nans que l’acompanyaran.

No serà en tot cas l’única novetat destacable de la que podrem gaudir. També trobarem la incorporació de quatre bàndols diferents que prendran part de la segona edició guerra d’aigua que se celebrarà el 2 d’agost a les 12.30 h a la riera davant el poliesportiu. D’aquesta manera les persones que hi participin es dividiran entre els equips blanc, negre, blau i verd. Abans de la guerra d’aigua es podrà gaudir també, des de les 10 h a la Zona Esportiva, d’un tobogan de 50 metres de llargada que podrem baixar amb el nostre inflable.

Per a més informació podeu consultar en línia el programa complet de la Festa Major 2016 que trobareu com a enllaç relacionat.

Arxivat a: General
Detall de la portada del programa de la Festa Major 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/04/2024 a les 12:06h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona