CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > L’accés al castell de Burriac esdevé més segur i accessible

L’accés al castell de Burriac esdevé més segur i accessible

09/08/2016

Darrerament s’han dut a terme diferents actuacions de millora en un dels espais més emblemàtics de la vila

Visitar el castell de Burriac ja és més senzill per a qualsevol persona. Amb la voluntat de millorar els accessos a un dels espais més coneguts i representatius de Cabrera de Mar, per part del Ajuntament s’han realitzat diferents treballs en els darrers temps. D’aquesta manera s’ha dut a terme l’arranjament de la segona fase del camí que puja al castell —que ha estat pavimentat en les zones amb més pendent—, la col·locació de baranes de fusta al camí d’entrada i la reparació de diversos esglaons que es trobaven malmesos. Aquests treballs s’han vist completats amb la col·locació de baranes de ferro destinades a fer més segurs alguns punts concrets de la fortificació. 

L’actuació haurà de completar-se en el futur amb una tercera i última fase en la qual es procedirà a l’arranjament del camí d’accés que falta i d’esglaons de la zona on es troba situada la bandera i la instal·lació, en aquest mateix espai, d’una barana.

Castell de Burriac
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/10/2019 a les 15:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona