CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > La participació de la ciutadania fa de la Festa Major tot un èxit

La participació de la ciutadania fa de la Festa Major tot un èxit

11/08/2016

Entre les activitats amb més assistència de públic han destacat el tobogan i la guerra d’aigua, el festival holi, l’Emplaça’t i l’actuació de Cabrera és Espectacle

La Festa Major de Cabrera de Mar ha comptat, un any més, amb una gran acollida per part de la ciutadania. El tobogan i la guerra d’aigua han estat algunes de les activitats amb més participació, juntament amb el festival holi, per al qual l’organització havia preparat més de 500 bosses de pols de colors que es van esgotar en poc temps. També han tingut un gran seguiment tots aquells actes que comptaven amb la col·laboració de les figures de Cabrera de Mar, com la crema de bruixes, la convidada dels senyors de Burriac, el toc de revetlla, l’Emplaça’t i, fins i tot, la cercavila i el ball de figures del dia 1 d’agost.

Els concerts i espectacles infantils, tot i celebrar-se majoritàriament entre setmana, també han comptat amb una gran assistència de públic, i l’actuació de Cabrera és Espectacle va tornar a ser un èxit amb més d’un miler d’espectadors. 

Una de les principals novetats va ser la celebració de l’Emplaça’t, que va comptar amb un gran nombre d’espectadors, tant de Cabrera com d’altres municipis propers. Tot i ser un èxit, la comissió del seguici estudiarà, de cara a properes edicions, com pot aconseguir que el públic s’animi a ballar amb les figures, que era, de fet, un dels objectius de la iniciativa. 

El dimecres dia 14 de setembre a les 20 h, a la Sala Nova, està prevista la darrera reunió del Consell de Festa Major en la que es farà una valoració global de la programació d’activitats i es faran noves propostes de cara a properes edicions.

Arxivat a: General
Festa Major de Sant Feliu 2016
Festa Major de Sant Feliu 2016
Festa Major de Sant Feliu 2016
Festa Major de Sant Feliu 2016
Festa Major de Sant Feliu 2016
Festa Major de Sant Feliu 2016
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona