CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Història, cultura i reivindicació centraran l’11 de setembre

Història, cultura i reivindicació centraran l’11 de setembre

02/09/2016

L’acte principal de la diada a Cabrera tornarà a ser l’ofrena floral a Rafael Casanova

Ja es troba tot a punt per a la celebració de la diada nacional de Catalunya al nostre municipi. Enguany els actes inclosos al programa de l’11 de setembre s’iniciaran uns dies abans, el dia 8, amb les activitats al voltant de la inauguració de la mostra que commemora la restauració del pergamí 436. De la mateixa manera el mateix dia també s’inaugurarà a la Biblioteca Ilturo l’exposició “Com som els catalans? Dades per comprendre la societat catalana actual”. Aquesta mostra recull la primera enquesta que segueix els canvis experimentats pels mateixos individus entre el 2001 i el 2012 feta sobre l’estructura social catalana.

La programació de la diada seguirà el dia 10 amb el concert de cloenda del XVIII Curs d’Orgue del Maresme que se celebrarà a l’església parroquial.

En tot cas el moment central per a commemorar la diada serà l’acte institucional del dia 11. Aquest s’iniciarà a les 11 h al parc de Les Corts amb el discurs a càrrec de l’alcalde, Jordi Mir, al que seguirà l’actuació de Cabrera és Espectacle i l’ofrena floral a Rafael Casanova a la que es troben convidades totes les entitats i associacions del municipi. L’acte finalitzarà amb la lectura del manifest del Correllengua 2016 a càrrec de Joan Rodón, president del TAC, la interpretació del Cant dels Segadors a càrrec del Cor Parroquial Sant Feliu i amb el còctel ofert per Cabrera Solidària.

Podeu consultar el programa complet com a document adjunt.

Arxivat a: General
Moment de la diada del 2015
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona