CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar sol·licita juntament a Vilassar i Cabrils la declaració de zona catastròfica pels aiguats

Cabrera de Mar sol·licita juntament a Vilassar i Cabrils la declaració de zona catastròfica pels aiguats

19/10/2016

Els tres municipis han establert una línia d’actuació comuna per fer front als danys ocasionats per les fortes pluges de la setmana passada

Mentre continuen els treballs al municipi per a restablir la normalitat pels forts aiguats registrats els passats 12 i 13 d’octubre, l’Ajuntament de Cabrera de Mar ha demanat juntament als consistoris de Vilassar de Mar i de Cabrils la declaració de zona catastròfica. D’aquesta manera els tres municipis han establert una línia d’actuació conjunta per tal de cobrir els danys patits a propietats de veïns i empreses. Les tres poblacions completaran la seva actuació acollint-se a la línia d'ajuts directes oberta per la Diputació de Barcelona i demanant ajut a la Generalitat per afrontar el restabliment de les infraestructures i equipaments afectats.

Al nostre municipi les pluges han provocat greus danys a les rieres, als torrents i als camins de sorra amb una especial incidència a la zona agrícola. En tot cas els problemes ocasionats no van ser majors gràcies a la ràpida actuació de la brigada municipal i de la policia local que van estar actius, tot i tractar-se d’un dia festiu, fins ben entrada la nit del dia 12 d’octubre.

Pel que fa a les treballs que es duen a terme a l’actualitat, s’espera que a mitjans d’aquesta setmana quedin enllestides les actuacions per a restablir l’ordre i la neteja dels carrers dels nuclis urbans i les destinades a refer els camins de sorra. Al llarg dels propers dies també es duran a terme de manera provisional d’altres intervencions urgents a torrents i rieres i s’estudiarà amb l’Agència Catalana de l’Aigua les actuacions a desenvolupar a mig termini per restablir les lleres.

Efectes dels aiguats
Efectes dels aiguats
Efectes dels aiguats
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona