CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Can Martinet omple d’activitat el desembre

Can Martinet omple d’activitat el desembre

01/12/2016

Entre les properes activitats programades trobem els jocs de Nadal infantils o una sortida al karting

El Centre de Joventut de Cabrera de Mar, Can Martinet, prepara el seu tancament de l’any i ho fa proposant diferents activitats relacionades amb el lleure, el joc o les reivindicacions. D’aquesta manera avui 1 de desembre s’afegeix a la commemoració del Dia mundial de la lluita contra la SIDA amb el repartiment de cistells de preservatius pels bars del municipi. No serà en tot cas aquesta la única proposta destinada a conscienciar els joves sobre diferents problemàtiques ja que aquest dissabte 3 de desembre, amb motiu de la celebració del Dia internacional de les persones amb diversitat funcional, es programa a la terrassa del centre  bàsquet amb cadires de rodes esportives i jocs d’adaptació per a persones invidents. Serà a partir de les 18 h. Aquesta jornada es completa amb l’exposició “Veuràs el que ets capaç de fer” que es pot visitar fins el 10 de desembre.

Precisament aquest 10 de desembre Can Martinet programa una sortida al karting. Les persones interessades poden realitzar les seves inscripcions. L’activitat té un cost de 10 €.

El punt i final a l’any arribarà en tot cas un cop més amb la celebració dels jocs de Nadal infantils. Aquests tindran lloc entre el 27 i el 30 de desembre i del 2 al 5 de gener. Les inscripcions es poden realitzar al centre de 9 a 14 h i de 17 a 20 h del 12 al 14 de desembre per als infants empadronats a Cabrera i a partir del 14 per a la resta d’infants.

Can Martinet
Activitat a Can Martinet
Activitat a Can Martinet
Activitat a Can Martinet
Activitat a Can Martinet
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona