CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitzats els treballs d’arranjament del Camí d’Agell

Finalitzats els treballs d’arranjament del Camí d’Agell

02/12/2016

Les tasques d’asfaltat han pogut ser completades aquesta setmana gràcies a la millora en la meteorologia

Finalment els treballs d’asfaltat establerts per a l’arranjament del Camí d’Agell han pogut ser completats. Aquests estaven previstos per a la setmana passada però les condicions meteorològiques no ho van permetre. L’obra estava centrada a actuar sobre la capa de rodadura d’aquesta via que, amb el pas del temps i per l’acció de les arrels dels pins del seu entorn, havia quedat malmesa en diferents trams. Els treballs, i millores addicionals de l’entorn, s’han executat per un import total de 119.000€, i han suposat des d’estendre una nova capa de rodadura fins a rehabilitar de manera integral el ferm en funció de les necessitats de cada zona. Es dóna la circumstància que el Camí d'Agell és el carrer més llarg del municipi, amb una longitud de més d'un kilòmetre, i que connecta el veïnat de Santa Elena d'Agell amb el centre del poble.

De la mateixa manera, i coincidint amb aquestes obres, s’ha dut a terme la substitució i millora d’una part de la xarxa de subministrament d’aigua per tal de millorar el servei que s’ofereix, tasca que es seguirà realitzant en llocs específics.

Per tal de facilitar les rutines habituals dels veïns de la zona, l’ajuntament ha intentat que aquests hagin estat, el més puntualment informats sobre la previsió de les obres i dels seus efectes tant en la circulació com en el subministrament d’aigua. En aquest sentit el consistori ha agraït la seva comprensió i ajuda.

Arxivat a: General
Imatge actual del Camí d'Agell
Imatge actual del Camí d'Agell
Imatge actual del Camí d'Agell
Imatge actual del Camí d'Agell
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona