CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 600 persones han participat de les rutes turístiques enguany

Més de 600 persones han participat de les rutes turístiques enguany

30/12/2016

Pel que fa a les propostes per al 2017destaca la presentació del Pla Estratègic de Turisme i la creació de visites virtuals

Al llarg d’aquest 2016 han estat un total de 18 les rutes turístiques dutes a terme dins de les quatre diferents modalitats establertes: la ruta arqueològica, la ruta teatralitzada al Castell de Burriac, la ruta de pagesos i senyors i la ruta a Agell. Aquestes han aconseguit atreure un notable nombre de participants amb un total de 657 persones que hi prenien part. Davant d’aquests resultats, des de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es planteja donar continuïtat a la proposta al llarg de l’any vinent i fer-ho incorporant rutes orientades al senderisme i a la recerca de tresors. De la mateixa manera també es potenciarà la difusió d’aquestes rutes.

Pel que fa a les propers d’aquestes activitats previstes trobem una ruta arqueològica per al 22 de gener i una ruta teatralitzada per al 29 del mes vinent.

Entre les novetats que es projecten per a l’any vinent a nivell turístic destaca la presentació del Pla Estratègic de Turisme, destinat a potenciar els recursos dels que disposa el nostre municipi per a atreure visitants, i l’elaboració de visites virtuals amb ulleres de realitat virtual que permetin veure un espai en 360 graus sense ser-hi present. A més es milloraran les instal·lacions del punt de trobada turística a Can Benet. Finalment també es preveu un increment de visites d’escoles, instituts i casals d'estiu com a resultat de la campanya realitzada per donar a conèixer entre els joves el nostre patrimoni.

Les rutes permeten conèixer el passat del nostre municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2018 a les 10:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona