CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

Arriba la Festa Major de Sant Vicenç

18/01/2017

Del 20 al 22 de gener el nostre municipi celebra la festa major d’hivern

Un total de 14 activitats diferents tindran lloc a partir d’aquest proper divendres dia 20 i fins diumenge 22 per tal de celebra la Festa Major de Sant Vicenç. Enguany, un torneig de futbolí a Can Martinet serà  el punt de partida a la celebració divendres. En tot cas aquesta centrarà el gruix de la seva programació entre dissabte i diumenge. D’aquesta manera el dia 21 de gener podrem prendre part de la bicicletada popular amb la que s’iniciarà la jornada (11 h) o de propostes com la recepció als gegants de Cardona que, coincidint amb l’intercanvi cultural que manté Cabrera de Mar amb aquesta població, ens visitarà. A continuació està programada una xocolatada. La jornada es tancarà amb el concert dels alumnes de l’Escola de Música.

Finalment el diumenge 22 de gener trobarem un ampli ventall de propostes. Des de la solidaritat, a través unitat mòbil per donar sang que trobarem al matí a la plaça de la Fàbrica; passant pel torneig de dòmino (9 h, a l’envelat municipal); la botifarrada popular de la Penya Barcelonista (10 h, a Cal Conde); el futbol bombolla (11 h, camp de futbol municipal); la missa solemne al migdia a la que seguiran les sardanes o la gimcana amb les entitats locals. El punt i final serà el recorregut amb els Diables Macabres i tabalers des de la plaça de l’Església fins a la plaça Nova on se celebrarà l’Aquelarre dels diables de la nostra població.

Per a més informació podeu consultar la programació a l’agenda municipal.

Festa Major de Sant Vicenç 2016

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona