CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > En els darrers cinc anys han crescut a Cabrera el nombre de llocs de treball, d’empreses i d’autònoms

En els darrers cinc anys han crescut a Cabrera el nombre de llocs de treball, d’empreses i d’autònoms

18/01/2017

Un estudi realitzat per la Diputació de Barcelona exposa que el nostre municipi és dels pocs que, per si sol, podria donar feina a més del 90% de la seva població

Tot i els anys de crisi econòmica passats, la situació de l’ocupació a Cabrera de Mar ha millorat notablement en els darrers cinc anys. Així ho acrediten les xifres que exposen que al llarg d’aquest lustre el nombre d’empreses, que a l’actualitat es troba al voltant de les 348, ha crescut en un 12% mentre que els autònoms s’han incrementat en un 5%. Aquest fet es tradueix també en un creixement dels llocs de treball dels que disposa la població ja que mentre que al 2011 eren 2.220 els treballadors actius a l’actualitat són 2.771, un 25% més.

La Diputació de Barcelona reflectia també aquesta realitat en una diagnosi sobre el mercat laboral cabrerenc que realitzava i que establia que el nombre de llocs de treball serien suficients, en principi , per a ocupar la pràctica totalitat de la seva força de treball potencial. De fet establia que podria ocupar-se un 91% de la població en edat de treballar.

D’aquesta manera s’explica que Cabrera de Mar sigui el municipi amb una taxa d’atur més baixa del Maresme, un 7,59 %, el que suposa una caiguda en els darrers 5 anys de l’atur d’un 29%.

Arxivat a: General
Operaris a una de les empreses del municipi
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona