CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Signat el conveni per a la construcció de 24 habitatges de protecció oficial

Signat el conveni per a la construcció de 24 habitatges de protecció oficial

30/01/2017

Els pisos seran construïts amb la voluntat d’esdevenir un referent a la comarca en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica

Aquest dijous 26 de gener se signava el conveni entre la Unió General de Treballadors de Catalunya i l’Ajuntament de Cabrera de Mar que permetrà la construcció, en format de cooperativa, de 24 habitatges de protecció oficial a Cal Conde. L’acord, signat entre el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i l’alcalde de Cabrera, Jordi Mir, permetrà que Llar Unió Catalònia, l’entitat sense ànim de lucre pertanyent al sindicat, dugui a terme la construcció de la promoció. Tant Camil Ros com Jordi Mir mostraven en el moment de la signatura del conveni la seva confiança en l'èxit social d'un projecte que suposarà la primera oferta d'habitatge assequible després de més de 12 anys d'estancament urbanísitic al municipi. De la mateixa manera es destacava la voluntat de que els pisos que es construiran esdevindran un referent comarcal pel que fa a la sostenibilitat i a l’eficiència energètica.

Un cop finalitzada la construcció l’Ajuntament tindrà a la seva disposició 4 pisos amb les seves respectives places d’aparcament i traster que es destinaran al lloguer, així com un local de 752 m2 qualificat com a equipament públic. 

Moment de la signatura del conveni
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona