CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Disponible l’agenda municipal del mes de març

Disponible l’agenda municipal del mes de març

07/03/2017

La publicació es pot trobar a diferents equipaments públics i d’altres espais del municipi

Les activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona, la calçotada jove o diferents activitats esportives són només algunes de les propostes que podem consultar a l’agenda de Cabrera de Mar del mes de març que aquests dies ja podem trobar al municipi. A més de la seva versió digital, que trobareu com a document adjunt a aquesta notícia, també es possible disposar d’un exemplar físic. Aquests es distribueixen en els següents equipaments i espais de Cabrera: Biblioteca Ilturo, Can Martinet, Casal de gent gran "El Castellet", Centre Cívic del Pla de l'Avellà, Escola de Música, Camp Municipal d'Esports, Piscina Municipal, Can Bartomeu, Pavelló poliesportiu, Alberg Torre Ametller, Petanca del Pla de l'Avellà, Frankfurt del Pla i l'església.

Com a novetat, a la propera agenda que s’editarà, corresponent al mes d’abril s’afegirà un apartat per tal que els ciutadans que així ho desitgin notifiquin que volen rebre l’agenda a casa. Aquells que vulguin rebre al seu correu la versió digital poden sol·licitar-la a través de l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Portada de l'agenda

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2018 a les 10:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona