CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen els treballs forestals d’obertura i millora de la franja de protecció davant d’incendis

Comencen els treballs forestals d’obertura i millora de la franja de protecció davant d’incendis

17/03/2017

La primera fase de l’actuació se centra en la zona que va des de Can Domènec tocant a Mas Terrillo i finalitza al carrer de la Peirota

Ara per ara ja es treballa en la retirada de la fusta morta, la tala de pins malalts i la poda d’alzines per tal d’obrir i millorar la franja perimetral  de baixa combustibilitat a les urbanitzacions i el nucli, coneguda com a franja de protecció en cas d’incendi forestal. Aquesta actuació es completarà amb una reducció de tot el matollar tal i com indica el decret 123/2005 de 14 de juny i la llei 5/2003 de 22 d’abril. Els treballs, que es perllongaran fins el mes d’abril, es duen a terme en una primera fase que afecta la zona compresa entre Can Domènec tocant a Mas Terrillo i finalitza al carrer de la Peirota. Ja es preveu en tot cas una segona fase que es durà a terme l’any vinent.

La millora de la franja de protecció, que en alguns punts pot assolir els 25 metres d’amplada, té un cost de 21.400 € subvencionats per la Diputació de Barcelona i està gestionada per l’Ajuntament de Cabrera de Mar amb la supervisió d’experts de la Generalitat de Catalunya.

Zona sobre la qual es treballa
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/06/2018 a les 10:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona