CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera aposta per la recuperació paisatgística de la riera d’Argentona

Cabrera aposta per la recuperació paisatgística de la riera d’Argentona

12/04/2017

L’Ajuntament ha consensuat diferents actuacions conjuntes amb la resta de municipis implicats

Els municipis de Cabrera de Mar, Argentona , Dosrius, Mataró i Òrrius desenvoluparan tota una sèrie d’actuacions conjuntes destinades a la recuperació de la conca de la riera d’Argentona. Aquest passat 31 de març es reunien a l’Ajuntament de Dosrius per tractar la qüestió alcaldes, regidors i tècnics dels cinc municipis, representants del Consell Comarcal del Maresme i del Consorci de Turisme Costa del Maresme, acompanyats per responsables de les companyies d’aigua de Mataró i d’Argentona i de tècnics externs. Allà es posava de rellevància la voluntat de desenvolupar actuacions per a la recuperació ambiental i paisatgística de la riera, per a la creació d’una xarxa de camins per a la pràctica esportiva  i per adequar els vestigis relacionats amb l’aprofitament de l’aigua a la zona com són molins fariners o pous de glaç.

Per tal de desenvolupar aquest projecte i estudiar les vies de finançament, a la trobada s’acordava la creació d’una comissió tècnica.

D’altra banda també cal destacar la sol·licitud a la Diputació de Barcelona d’una subvenció per a dissenyar un camí o via blava que connecti la platja amb les poblacions de l’interior pel costat de la riera d’Argentona.

Arxivat a: General
Participants de la trobada
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2024 a les 11:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona