CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Bona valoració per al Casal Infantil i les jornades multiesportives

Bona valoració per al Casal Infantil i les jornades multiesportives

27/04/2017

Ambdues propostes permetien mantenir l’activitat dels infants i joves durant la passada Setmana Santa

Del 10 al 13 d’abril Can Martinet acollia la celebració del Casal Infantil de Setmana Santa amb l’objectiu de donar continuïtat a l’activitat de lleure i educativa per als nens i nenes de 3 als 11 anys. Un cop finalitzat, des de l’organització es valora positivament el seu desenvolupament. Pel que fa a les activitats realitzades s’han dut a terme manualitats relacionades amb el temps de Pasqua a més de gaudir d’estones diàries d’esbarjo al parc, de jocs al pati i, fins i tot, de balls amb coreografies. Les propostes diàries s’han completat amb activitats puntuals com una sortida a la muntanya a buscar ous o una gimcana.

El treball dels monitors amb els que comptava el casal s’ha vist reforçat en aquesta ocasió amb la presència d’un jove voluntari que ha donat suport en les tasques de dinamització.

Per la seva banda 36 infants prenien part de les jornades multiesportives a les instal·lacions esportives municipals. Al llarg dels quatre dies es practicaven tres esports diferents: pàdel, futbol i natació. Aquesta era la primera experiència multiesportiva programada des d’aquest equipament. Davant la bona acollida ja es treballa en incorporar el bàsquet en una propera ocasió.

Moment del casal
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona