CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa un concurs de balcons, terrasses i jardins florits

En marxa un concurs de balcons, terrasses i jardins florits

10/05/2017

La iniciativa municipal vol donar suport a la participació de Cabrera de Mar al projecte Viles Florides

La darrera edició de la celebració del projecte Viles Florides servia per a reconèixer el nostre municipi amb tres Flors d’Honor, un distintiu atorgat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya i que només assolien 22 dels 67 municipis participants. Amb la voluntat de donar suport a la participació de Cabrera de Mar en aquesta proposta, l’Ajuntament ha posat en marxa un concurs de balcons, terrasses i jardins florits. I es que, les Viles Florides reconeixen la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunyaa través de la planta verda ja sigui tant en espais públics com privats. La participació ciutadana complementaria el treball que es desenvolupa des del consistoriper a impulsar polítiques de sostenibilitat i per enjardinar diferents espais públics.

 Les inscripcions poden realitzar-se entre els propers dies 19 i 31 de maig. Un cop realitzades, els espais participants hauran d’estar guarnits entre els dies 29 de maig i 4 de juny, durant els quals el jurat podrà passar per realitzar la seva valoració. Totes les plantes i flors han de ser naturals tot i que s’admetran elements ornamentals d’altres materials.

 El primer premi consistirà en un val regal valorat en 150 € per bescanviar al Sindicat Agrícola. Per a més informació es poden descarregar en aquesta mateixa pàgina tant les bases com el formulari d’inscripció al concurs.

La iniciativa municipal vol donar suport a la participació de Cabrera de Mar al projecte Viles Florides

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona