CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia el nombre de panells electrònics incorporant un de nou

S’amplia el nombre de panells electrònics incorporant un de nou

24/05/2017

El nou equip, el quart del que disposa Cabrera de Mar, ha estat instal·lat a la plaça del Poble

Accedir a la informació més rellevant de l’actualitat del municipi també és possible si ens trobem en els espais públics. Cabrera de Mar disposa d’un conjunt de panells electrònics que aquests dies s’han vist ampliats amb la col·locació d’un de nou, el quart, que ha estat instal·lat a la plaça del Poble. Aquests panells ofereixen accés a les notícies més rellevants publicades en aquest mateix web i també als cartells de diferents activitats de les que tenen lloc a la població.

Per tal de facilitar la consulta de l’actualitat de la vila, els panells es troben també vinculats a una aplicació mòbil, Ubime, que permet també l’accés a aquesta informació a través de smartphones o tauletes.

Pel que fa als tres panells restants aquests es troben a l’avinguda Pare Jaume Català, davant de l’oficina de Correus; a l’avinguda Pare Jaume Català amb la plaça de la Fàbrica, davant de l’Ajuntament, i a l’avinguda Burriac cantonada amb la plaça de la Nova Cançó Catalana (al Pla de l’Avellà).

El nou panell instal·lat
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona