CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per celebrar el Juliol Jove des de Can Martinet

Tot a punt per celebrar el Juliol Jove des de Can Martinet

09/06/2017

Al llarg del mes vinent el centre de joventut oferirà tota una sèrie d’activitats lúdiques i formatives

El final de les classes i del curs no significa necessàriament el final de les activitats per als joves de Cabrera de Mar. A partir d’aquest proper 26 de juny i fins el 29 de juliol el centre de joventut de Can  Martinet programa el Juliol Jove, una iniciativa que de dilluns a dissabte proposa, diàriament, activitats lúdiques i formatives.

Entre els cursos que es duran a terme al llarg del mes trobem d’aquesta manera el taller de film-makers, el de creació d’andròmines per a la Festa Major o un taller de cuina. Però també es duran a terme sortides i activitats puntuals com una sortida a Port Aventura, tornejos esportius de bàsquet o futbol platja o un taller d’instagramers.

La voluntat municipal és, com diu el lema de la programa, lluitar contra el sofà i l’avorriment. D’aquesta manera els joves mantenen rutines i continuen amb la seva activitat més enllà de les aules i les activitats extraescolars del curs.

Per participar de tots els tallers i sortides és imprescindible la inscripció prèvia ja que les places són limitades. Per a més informació es pot consultar el díptic que trobareu com a document adjunt.

Arxivat a: General
És imprescindible inscriure's a les activitats

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/06/2022 a les 17:04h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona