CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament obre el diàleg sobre la presència de la bicicleta al municipi

L’Ajuntament obre el diàleg sobre la presència de la bicicleta al municipi

15/06/2017

Diferents representants del món ciclista local es reunien amb els responsables municipals de sostenibilitat i medi ambient

Amb l’objectiu de millorar aquelles qüestions que afecten a l’ús de la bicicleta a Cabrera de Mar, aquest passat dilluns 12 de juny es reunien a l’Ajuntament els responsables municipals de sostenibilitat i medi ambient amb representants d’aquest sector a la nostra població. En concret a la trobada es donaven cita per part de l’Ajuntament el regidor de Sostenibilitat i Participació Ciutadana, Enric Mir i l’inspector de via publica, Jaume Tolrà, amb representants del Club Ciclista Bikeburriac, les empreses Bicikletes.cat i Direct Bike i el periodista Rafael Vallbona, especialitzat en cicloturisme i autor del document ‘Carrils bici de Cabrera de Mar. Consideracions sobre el disseny i funció’, que va comentar-se durant la reunió.

Entre els aspectes tractats es va subratllar la necessitat d’impulsar un Pla director dels carrils bici del municipi en la seva àrea urbana, que contempli alhora la seva renovació, repintat i interconnexió, així com la viabilitat d’encaix amb els carrils d’altres localitats veïnes. Alhora, es va tractar la necessitat d’elaborar i potenciar itineraris de bicicleta per l’àmbit de la muntanya.

L’intercanvi d’opinions també va incloure una reflexió comuna de quin ha de ser el paper de les bicicletes elèctriques a Cabrera i com potenciar el seu ús. De la mateixa manera es va tractar sobre el foment de la utilització de la bicicleta en general i sobre les polítiques a aplicar per tal que Cabrera incrementi la presència de ciclistes.

Les parts reunides es van emplaçar, en tot cas, a continuar en el futur aquest diàleg amb la voluntat d’obrir-lo al conjunt de la ciutadania.

Els participants de la trobada
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona