CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament incrementa els serveis per als banyistes a les platges

L’Ajuntament incrementa els serveis per als banyistes a les platges

26/06/2017

En la nova temporada de bany s’han instal·lat dues noves dutxes a més de col·locar-se noves papereres entre d’altres millores

Ja es troba en marxa la temporada de bany a les platges de Cabrera de Mar i, amb la voluntat de fer més agradable l’estada dels banyistes, des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar s’incrementen els serveis a la seva disposició. D’aquesta manera enguany i, com a novetats, s’incorporen dues noves dutxes (fins arribar a un total de 9) amb una cadira en una d’elles; també s’ha instal·lat una nova senyalització dels serveis de platja; s’han col·locat noves papereres tant a la sorra com al passeig i es poden trobar nous mòduls de passeres a diferents punts. Cal destacar també la instal·lació d’una línia de vida, una corda amb boies, que té com a objectiu ajudar a la gent gran tant a banyar-se com a sortir amb major facilitat de l’aigua.

Un dels aspectes pels quals es vetlla especialment és per l’ accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit cal destacar la creació d’un nou lavabo adaptat amb vestidor. Cabrera de Mar disposa d’una zona dedicada a aquestes persones amb 15 places d’aparcament reservat, passeres i dutxes adaptades, sombrall prop de l’aigua o un servei d’entrada i sortida del mar.

Un dels aspectes pels quals es vetlla especialment és per l’ accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2019 a les 10:03h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona