CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera de Mar acull dos reconeguts tornejos de pàdel

Cabrera de Mar acull dos reconeguts tornejos de pàdel

06/07/2017

Aquesta setmana es disputa un Torneig Or d’abast català i la setmana vinent tindrà lloc una prova del circuit World Padel Tour en la categoria Challenger

Els millors jugadors catalans de pàdel competeixen aquests dies al Torneig Or de la Federació Catalana de Pàdel que se celebra fins el 9 de juliol a l’Up Padel Club del nostre municipi. Aquesta prova està emmarcada dins del circuit català absolut. En tot cas, el final d’aquest torneig coincidirà amb l’inici d’una competició que portarà al nostre municipi alguna de les millors parelles del món. En aquest cas es tracta de la prova del World Padel Tour en la categoria Challenger que se celebrarà al DClub Clark Padel del 9 al 16 de juliol. Aquest esdeveniment comptarà a més de la competició amb diferents activitats paral·leles com ara el clínic de la Fundació Cruyff i un torneig infantil benèfic que tindran lloc dissabte 15 de juliol al matí . El circuït internacional celebra únicament dues proves a Catalunya, la que tindrà lloc a la nostra vila i una altra a Barcelona.

Al nostre municipi es troba especialment arrelada la pràctica d’aquest esport com ho demostra les 29 pistes per a la seva pràctica amb les que compta.

Arxivat a: General
Jugadors d'arreu del món visitaran Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 09:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona