CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > El govern municipal ret comptes públicament

El govern municipal ret comptes públicament

07/07/2017

Aquests passats 4 i 5 de juliol l’equip de govern celebrava dues audiències públiques per exposar la seva gestió

L’equip de govern a l’Ajuntament de Cabrera de Mar manté el compromís d’exposar anualment els detalls de la seva acció al capdavant del consistori. Aquests passats dies 4 i 5 de juliol ho feia en dues audiències públiques que se celebraven al centre del poble i al centre cívic del Pla de l’Avellà respectivament.

En elles l’alcalde, Jordi Mir, exposava quines han estat les principals actuacions realitzades des de les diferents regidories en el període que va del juliol del 2016 al juny del 2017. De la mateixa manera s’aprofitava la compareixença per tal de fer balanç dels projectes que es presentaven en audiència pública un any enrere. En total han estat executats en la seva totalitat 14 dels 20 projectes plantejats, 4 més es troben ja aprovats i únicament dos no s’han pogut dur a terme per motius tècnics.

L’exposició finalitzava enumerant els 22 projectes que es plantegen per a l’any que queda per endavant i, seguidament, es donava la possibilitat al públic assistent per tal de dirigir-se directament al govern i realitzar consultes sobre diferents qüestions d’interès general.

Les audiències van tenir lloc els dies 4 i 5 de juliol
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona