CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > Enllestida la primera fase del pla d’accessibilitat al Pla de l’Avellà

Enllestida la primera fase del pla d’accessibilitat al Pla de l’Avellà

13/07/2017

L’actuació ha estat destinada principalment a millorar el pas de persones amb problemes de mobilitat per la zona

Ja han quedat enllestits els treballs duts a terme al llarg de les darreres setmanes al Pla de l’Avellà en el marc de la primera fase del pla d’accessibilitat que s’aplica a la zona. En concret les obres s’han centrat a la rambla Vinyals i al seu entorn amb la voluntat de facilitar el pas d’aquelles persones amb problemes de mobilitat que hi transiten.

Els treballs han permès la creació de diversos guals i rebaixar les rampes d’accés al carrer Montseny. En total l’obra ha suposat una despesa de 72.000 €. En tot cas, des de l’Ajuntament s’aconseguia una millora en el preu de la inversió que ha permès ampliar l’actuació per tal d’incloure d’altres necessitats veïnals. D’aquesta manera també s’ha pogut millorar els reductors de velocitat del carrer Montseny i s’ha procedit a la instal·lació d’un embornal a la rambla Vinyals per petició dels propis veïns.

Una de les actuacions realitzades
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/04/2018 a les 10:43h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona