CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Es fa públic el programa complet de la Festa Major 2017

Es fa públic el programa complet de la Festa Major 2017

21/07/2017

Ja es poden consultar les prop de 50 activitats que es troben enguany recollides a la celebració

Aquesta mateixa setmana comencen les activitats prèvies que formen part de la Festa Major de 2017 i ja podem consultar l’àmplia programació de la que podrem gaudir fins el proper 3 d’agost. En total seran prop d’una cinquantena de propostes de caire lúdic, cultural i esportius.

El punt de partida al gruix d’activitats el tornarem a trobar amb el pregó que, en aquesta ocasió, correrà a càrrec de Santiago Raúl Lange, actual medallista olímpic de vela d’origen argentí. Lange ha estat guanyador de una medalla d’Or a les olimpíades de Brasil 2016 i dues de bronze a Atenes 2000 i Pequín 2008.

Pel que fa a les principals activitats que tindran lloc, aquelles que s’espera que atreguin un major nombre de persones, una de les més destacades serà l’«Emplaça’t» que enguany celebra la seva segona edició. L’activitat ens permetrà gaudir a partir de la mitjanit del 31 de juliol a la plaça de l’Església de les figures i comparses de la vila acompanyades per la música composada i interpretada en directe per a l’ocasió pel grup RIU.

De la mateixa manera també s’espera una especial participació en la guerra d’aigua que tindrà lloc el 2 d’agost a la plaça Nova i a la Crema de Bruixes del mateix dia 2 a les 21.30 h a la plaça de l’Ajuntament.

Per tal de fer possible la festa major, un cop més, cal destacar la participació del teixit associatiu del municipi. Així hi prendran part en l’organització de diferents activitats associacions com Cabrera És Es­pectacle, Bike Burriac, les entitats de cultura popular, l’associació Escamot o Cabrera Solidària entre d’altres.

Podeu consultar més detalls descarregant el programa que trobareu com a document adjunt.

Moment de la Festa Major del 2016
Cartell de la Festa Major 2017

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2018 a les 12:59h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona