CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Entra en funcionament el camp multiesportiu a Mas Terrillo

Entra en funcionament el camp multiesportiu a Mas Terrillo

27/07/2017

Aquest nou equipament ve a sumar-se a d’altres espais a l’aire lliure com la pista vella del centre urbà i a les pistes de futbol sala i bàsquet del Pla de l'Avellà

L’Ajuntament de Cabrera de Mar continua ampliant la seva oferta per a la pràctica esportiva als espais públics amb la posada en marxa del camp multiesportius a Mas Terrillo. Aquesta pista, prevista en el programa d’inversions municipals per a aquest 2017, suposa una despesa de 35.000 € i està destinada a l’activitat física de persones majors de 3 anys en un horari d’ús que arriba fins a les 22.30 h. L’espai està preparat per a la pràctica de futbol, handbol i bàsquet i està equipat amb una superfície de gespa artificial. Properament es completarà l’actuació amb la instal·lació d’una font i de bancs a l’entorn de la pista.

Aquest nou equipament esportiu se suma a d’altres amb els que ja disposa la nostra vila per a la pràctica esportiva a l’aire lliure con són la pista vella del centre urbà, que ha estat recentment remodelada, i a les pistes de futbol sala i bàsquet que es poden trobar al Pla de l'Avellà.

La nova pista multiesportiva
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona