CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a l’inici de la Festa Major 2017

Tot a punt per a l’inici de la Festa Major 2017

28/07/2017

Aquest proper dilluns, 31 de juliol, es dóna el tret de sortida al gruix de les activitats del programa de la festa

Cabrera de Mar ja es troba en compte enrere per a donar inici a la seva festa gran. S’enllesteixen els darrers detalls per a donar inici a la Festa Major d’enguany que tindrà el dilluns 31 de juliol el seu inici oficial i que es perllongarà fins el dijous 3 d’agost.

En tot cas, entre les activitats que serviran com a prolegomen de la celebració, trobem algunes de tan destacades com és la baixada d’andròmines que se celebrarà aquest proper diumenge 30 de juliol. Prèviament es publicaven les bases per participar-hi. De la mateixa manera, al llarg d’aquests darrers dies s’ha iniciat una campanya destinada a animar a tothom a prendre part també com a voluntaris i voluntàries de la festa. En concret, a través de l’apartat de la Festa Major d’enguany en aquest mateix web es pot omplir un formulari per tal de participar en l’organització d’algunes de les activitats que se celebraran en els propers dies.

La festa, amb prop d’una cinquantena d’activitats, tindrà el seu tret de sortida amb el pregó que oferirà antiago Raúl Lange, actual medallista olímpic de vela d’origen argentí, i comptarà entre els seus moments àlgids amb la celebració de l’«Emplaça’t» que enguany celebra la seva segona edició i amb activitats com la guerra d’aigua i la crema de bruixes que tindran lloc el proper dia 2 d’agost.

Per a més informació sobre la celebració podeu consultar l’apartat que se li dedica.

Detall del cartell anunciador
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona