CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera se suma a la iniciativa “No puc esperar”

Cabrera se suma a la iniciativa “No puc esperar”

07/08/2017

El projecte està destinat a facilitar l’ús urgent d’un lavabo per un problema mèdic

Un total de nou establiments comercials cabrerencs s’han sumat en primera instància al projecte “No puc esperar” promoguda per l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa i a la que dóna suport l’Ajuntament de Cabrera de Mar. La proposta està orientada a que les persones que pateixen algun tipus de problema mèdic no contagiós que les obliga a fer ús urgent d’un lavabo, puguin fer servir els que es troben a diferents punts del municipi.

 Els establiment adherits es poden localitzar mitjançant un adhesiu visible al seu exterior i les persones beneficiàries disposen d’una targeta identificativa per accedir-hi. A més de persones que pateixen la malaltia de Crohn o colitis ulcerosa, també poden accedir a aquest projecte els pacients ostomitzats o colectomitzats, els pacients sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.

 Per a més informació podeu visitar el web del projecte.

No puc esperar
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona