CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el XIX Curs d’Orgue del Maresme

En marxa el XIX Curs d’Orgue del Maresme

06/09/2017

Aquest proper dissabte dia 9 de setembre es tanca el curs amb un concert a l’església parroquial

Al llarg d’aquests dies el nostre municipi torna a acollir el reconegut Curs d’Orgue del Maresme que en aquesta ocasió arriba a la seva dinovena edició. La formació està dirigida a totes aquelles persones que estiguin interessades en l’estudi d’aquest instrument tant a través de la interpretació com des de la vessant d’oient. El curs es divideix en quatre programes diferents: programa A, obres del barroc alemany;  programa B, tècnica; programa C, baix continu i el programa D que consisteix en classes pràctiques.

Més enllà dels participants del curs tots els cabrerencs i cabrerenques estem convidats a gaudir-lo. D’aquesta manera dimarts dia 5 de setembre tenia lloc un concert inaugural a l’església parroquial de Sant Feliu a càrrec de Ludger Lohmann, de la Höchschule für Musik de Stuttgart.

De la mateixa manera aquest proper dissabte 9 a partir de les 20 h té lloc, també a l’església, el concert de clausura a càrrec de participants del curs. El concert, d’entrada lliure, tindrà lloc durant i després de la missa i comptarà amb interpretacions de violí, orgue i conjunt coral.

Aquests dies se celebra al municipi el curs
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/12/2018 a les 16:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona