CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Ampliat el termini per participar del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Ampliat el termini per participar del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

18/09/2017

La nostra població també està convidada a prendre part d’un concurs que inclou una categoria per a infants fins els 12 anys

Fins a aquest proper 15 d’octubre encara es poden presentar instantànies per prendre part del Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral promogut des de la Xarxa de Parcs Naturals. En la seva novena edició el tema del concurs són els 25 anys de la creació del parc per a la qual cosa se’ns anima a prendre fotografies dins del seu àmbit.

El certamen està dividit en dues categories: una categoria general i una categoria per a infants fins els 12 anys. Els fotògrafs poden presentar un màxim de 4 obres per persona que han de fer-se arribar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) acompanyades pel formulari que es pot trobar a la pròpia pàgina web del parc.

Pel que fa als guardons s’estableixen tres premis per a la categoria general i un premi del públic. A la categoria infantil totes les fotografies presentades formaran part d’un pòster que editarà el consorci i es convidarà a totes els nens i nenes a una jornada de descoberta del parc.

Per a més informació podeu consultar l’apartat sobre el concurs al web del Parc de la Serralada Litoral.

Es poden presentar fotografies fins el 15 d'octubre
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona