CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ofereix assessorament als emprenedors

L’Ajuntament ofereix assessorament als emprenedors

22/09/2017

Aquest proper mes d’octubre es posa en marxa un nou servei destinat a ajudar a posar en marxa i consolidar nous projectes empresarials

Tenir una bona idea sovint no és suficient per tal d’establir un model de negoci d’èxit. Davant d’aquesta realitat, i amb l’objectiu de promoure l’ocupació i estimular l’economia local, aquest mes d’octubre l’Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa el Servei municipal d’orientació i assessorament als emprenedors. A través d’aquest nou servei s’oferirà orientació, eines, recursos, assessorament i acompanyament en el procés de posada en marxa i consolidació d’un nou projecte empresarial.

Les persones interessades disposaran d’aquesta manera d’atenció personalitzada; de suport per a l’elaboració del pla d’empresa; informació jurídica; suport en la tramitació d’ajuts; assessorament tècnic en la consolidació del projecte i formacions per cobrir les necessitats dels emprenedors. El servei serà totalment gratuït i serà ofert per un tècnic expert en emprenedoria els dijous de cada dues setmanes, de 10 a 14 h a  Can Martinet, Avinguda Pare Jaume Català, 42.

Les persones interessades han de concertar cita prèvia al telèfon 937592457 o al mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El servei comença aquest mes d'octubre
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/06/2019 a les 15:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona