CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera platja Cabrera
Portada > Actualitat > Notícies > Cabrera revalida les seves tres flors d’honor de les Viles Florides

Cabrera revalida les seves tres flors d’honor de les Viles Florides

05/10/2017

El projecte reconeix la presència de la planta verda als municipis per tal de millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes

El nostre municipi és un dels 48 d’arreu de Catalunya que al llarg del proper any lluiran tres flors d’honor, de les quatre que es poden aconseguir, atorgades pel projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. D’aquesta manera Cabrera de Mar revalidava les distincions que obtenia l’any passat i que se li atorgaven el passat 22 de setembre en un acte que tenia lloc al municipi de Mollet del Vallès.

Aquesta és la sisena edició de la proposta que compta amb un jurat format per professionals dels sectors del viverisme, la jardineria, el paisatgisme o el mobiliari urbà. Entre els aspectes que es valoren trobem la relació entre l’espai verd i el nombre d’habitants, la diversitat floral, la funcionalitat dels espais verds i la singularitat dels espais. La voluntat és donar a conèixer que l’ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds i la millora de la qualitat de vida dels veïns.

La recollida de la distinció de Viles Florides
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2018 a les 10:25h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona