CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera castell 1
Portada > Actualitat > Notícies > Bon balanç per a la temporada de platja

Bon balanç per a la temporada de platja

10/10/2017

L’estiu s’ha tancat amb menys persones ateses per les assistències mèdiques i més banys oferts a persones amb mobilitat reduïda

La bona mar i les condicions meteorològiques han predominat al llarg d’aquests passats mesos d’estiu, el que ha afavorit especialment que haguem tingut una bona temporada de bany a les platges cabrerenques. En tot cas s’ha registrat un augment en 18 punts de les banderes grogues i en sis dies ha hagut d’onejar la bandera vermella per causa de les tempestes elèctriques. De la mateixa manera la mar plana ha estat predominant i em pogut gaudir-la en un 45% dels dies. Així la mar arrissada ha experimentat un descens de 10 punts respecte a l’estiu del 2016 mentre que els dies de marejol i maror han augmentat (8 l’any passat per 20 d’aquest any 2017).

Pel que fa a la meteorologia els dies assolellats han suposat el 51% de la temporada. En tot cas, si sumem també els dies presència de núvols esporàdics el percentatge de dies amb algun moment de sol és del 82%.

Finalment, cal destacar que 179 persones han hagut de ser ateses a la platja per diversos motius entre els que destaquen principalment les ferides i picades lleus. En total són 77 persones menys que l’any 2016.

Paral·lelament s’ha vist incrementat el nombre de banys de persones amb mobilitat reduïda. Aquests han crescut en 32 punts respecte a l’any anterior amb un total de 37 banys adaptats.

Platja de Cabrera de Mar
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/01/2020 a les 12:54h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona