CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera panoràmica 3
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 650 actuacions dels agents de civisme en els tres primers mesos de servei

Més de 650 actuacions dels agents de civisme en els tres primers mesos de servei

13/10/2017

El major nombre d’actuacions correspon a la gestió que fem dels residus i a la correcta tinença d’animals domèstics

Al llarg dels darrers mesos ha estat habitual veure als nostres carrers i espais públics a les dues persones que realitzen les tasques d’agents de civisme al municipi. Un cop superat aquest primer trimestres des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es fan públiques les dades de la seva actuació durant aquest temps. En total des del mes de juliol fins al setembre s’han realitzat 658 actuacions sent el mes de setembre el que major nombre d’intervencions sumant 330. Per la seva banda al juliol es registraven 244 i a l’agost 84 actuacions.

D’altra banda també podem conèixer en què han centrat la seva activitat els agents. Destaca especialment la quantitat d’actuacions que han tingut per objecte la gestió de residus, tant pel que fa a les accions informatives com a les infraccions detectades, ja que han estat en total 380. A continuació trobem la tinença d’animals domèstics amb 118 actuacions seguida per l’ús dels espais públics, amb 82, i ja, a més distància, pel trànsit amb 32 i la comunicació de desperfectes a la via pública amb 28 mentre que les 18 actuacions restants corresponent a d’altres àmbits.

El major nombre d’actuacions correspon a la gestió que fem dels residus
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona