CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Cal Conde
Portada > Actualitat > Notícies > El cementiri municipal amplia els seus horaris per Tots Sants

El cementiri municipal amplia els seus horaris per Tots Sants

27/10/2017

L’equipament ha millorat també recentment les seves instal·lacions incorporant un lavabo adaptat

Davant la proximitat de la celebració de Tots Sants i amb la voluntat de facilitar a tothom l’accés al cementiri municipal en unes dates tan assenyalades, l’equipament modifica els seus horaris. D’aquesta manera els propers dies 28, 29 i 30 d’octubre romandrà obert des de les 9 a les 15 h mentre que els dies 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre el cementiri es podrà visitar entre les 9 i les 18 h.

Enguany l’equipament presenta una novetat destinada a la comoditat de les persones que hi acudeixen com és la instal·lació per part de GICSA d’un lavabo adaptat. Aquest es troba a la part nova del cementiri i ve a donar resposta a la proposta realitzada pels propis usuaris. La voluntat municipal manifestada, en tot cas, és la de continuar incorporant millores en l’equipament.

Entrada al cementiri municipal
El nou lavabo
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/04/2020 a les 13:38h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona