CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Ajuntament
Portada > Actualitat > Notícies > Ràdio Cabrera millora els seus equips

Ràdio Cabrera millora els seus equips

31/10/2017

Les darreres inversions permeten augmentar la qualitat de les retransmissions dels plens municipals i d’altres esdeveniments

En el marc de les inversions previstes per l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a aquest 2017, s’ha procedit a l’adquisició per a Ràdio Cabrera d’un enllaç digital de banda ampla i d’un codificador i un descodificador d'àudio i vídeo en HDMI. Amb aquest material la voluntat és millorar i garantir la retransmissions dels plens municipals així com d’altres actes que es duguin a terme a la Sala Nova i a la plaça de l’Ajuntament. De la mateixa manera aquests equips han de permetre una retransmissió de qualitat a les xarxes socials i el desenvolupament en un futur de la vídeo acta.

Més enllà de les millores tècniques també s’ha procedit a una renovació del mobiliari de la ràdio. Concretament s’han adquirit 10 cadires noves i se n'han entapissat 8. Des del consistori ja s’ha avançat la voluntat de realitzar d’altres millores en l’emissora local al llarg dels propers dos anys.

Arxivat a: General
Instal·lacions de Ràdio Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2024 a les 20:42h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona