CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera carrer
Portada > Actualitat > Notícies > Ràdio Cabrera millora els seus equips

Ràdio Cabrera millora els seus equips

31/10/2017

Les darreres inversions permeten augmentar la qualitat de les retransmissions dels plens municipals i d’altres esdeveniments

En el marc de les inversions previstes per l’Ajuntament de Cabrera de Mar per a aquest 2017, s’ha procedit a l’adquisició per a Ràdio Cabrera d’un enllaç digital de banda ampla i d’un codificador i un descodificador d'àudio i vídeo en HDMI. Amb aquest material la voluntat és millorar i garantir la retransmissions dels plens municipals així com d’altres actes que es duguin a terme a la Sala Nova i a la plaça de l’Ajuntament. De la mateixa manera aquests equips han de permetre una retransmissió de qualitat a les xarxes socials i el desenvolupament en un futur de la vídeo acta.

Més enllà de les millores tècniques també s’ha procedit a una renovació del mobiliari de la ràdio. Concretament s’han adquirit 10 cadires noves i se n'han entapissat 8. Des del consistori ja s’ha avançat la voluntat de realitzar d’altres millores en l’emissora local al llarg dels propers dos anys.

Instal·lacions de Ràdio Cabrera
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/11/2018 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona