CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Castell 2
Portada > Actualitat > Notícies > El municipi ja disposa d’un club d’escacs

El municipi ja disposa d’un club d’escacs

02/11/2017

A més d’oferir un espai per als amants d’aquest esport, el club també treballa en la formació d’infants

Aquest passat mes de setembre iniciava la seva activitat al nostre municipi el Club d’Escacs de Cabrera de Mar. La voluntat de la nova entitat esportiva és, en primer lloc, oferir la possibilitat als veïns que volen practicar aquest esport de fer-ho en les millors condicions i amb el suport de l’associació. El segon objectiu que persegueix el club és oferir formació als infants en la pràctica dels escacs.

En aquest sentit cal destacar que ja en el moment de la seva posada en marxa el Club d’Escacs de Cabrera de Mar comptava amb una desena d’infants entre els 10 i els 12 anys que formaven part del seu primer curs de formació.

L’entitat té la seva seu al Centre Cívic Pla de l’Avellà. Les persones interessades en participar-hi poden posar-se en contacte a través de l’adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El club iniciava l'activitat al setembre
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/12/2018 a les 09:44h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Cabrera de Mar

Plaça de l'Ajuntament, 5 - 08349

Telèfon: 937 590 091

NIF: P-0802900A

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona